Muziek in het theater met Orsaya

Vloggen, Facebook live, er is steeds minder ruimte om je als persoon anders voor te doen dan je bent. Het moet rauwer en echter. We willen ons kunnen herkennen in de mensen op het podium. Verbinding voelen.

Orsaya vindt dat de wereld mooier is als mensen hun echtheid, authenticiteit laten zien. Nu alle maskers af mogen, nu we ons niet meer laten tegenhouden door wat mensen van ons vinden, nu we het zat zijn om aan verwachtingen te voldoen, neemt zij het publiek mee als leider van de nieuwe standaard. Jezelf zijn.

De drie shows die Orsaya speelt, zijn voor mensen die ernaar streven om zich domweg gelukkig te voelen. En wie wil dat nou niet?

 

One Woman Show:

De ZIN van ONZIN

Iedereen heeft eigenaardigheden. Meestal proberen we die te verstoppen. De twijfel of we het wel waard zijn, zorgt ervoor dat we bang zijn voor verbinding. Terwijl onszelf zijn ons echter en leuker maakt. Wat gebeurt er als je jouw eigenaardigheden laat zien of zelfs vergroot? Orsaya heelt met humor en muziek.

Orsaya and Friends:

Alles is een

We moeten het met z’n allen doen in dit leven en dat symboliseert deze show. Orsaya nodigt een lokale opkomende artiest uit om samen een spetterend optreden neer te zetten. Het samen groeien van de twee bands en muziekstijlen gebeurt op het podium onder toeziend oog van het publiek. Zij mogen zelfs hun steentje bijdragen. Net als de jonge generatie muzikanten, Orsaya’s leerlingen.

 

Orsaya’s Latin Touch

De Hongaarse roots van Orsaya zorgen ervoor dat ze met LATIN TOUCH een avond vol passie en temperament creëert. Wervelende latin songs in het theater is een vernieuwende keuze, maar zorgt absoluut voor een swingende en gezellig avond compleet met danseressen. Het publiek verlaat gegarandeerd de zaal met een grote glimlach. Ze worden geraakt en dat is waar theater om draait!
Dit concept is ook mogelijk in Arabische sfeer of in Zigeuner thema.

Voor meer informatie of boekingen: management@orsaya.nl