WhatsApp Image 2019-06-14 at 20.42.59

Instrumentaal of met zang gecombineerd bij Orsaya staat dit garant voor een onvergetelijke avond. Opgegroeid in een bekende Hongaarse muzikanten familie kwam ze al op jonge leeftijd met muziek in aanraking. Zingen, spelen en componeren ze doet het allemaal zelf en dat heeft haar zeker geen windeieren gelegd.

Nationale en internationale optredens heeft ze op haar naam staan. Ze stond onder andere op het podium met Christian Schwartzbach, Marianne Boer, Velibor Weller, Glenda Peters, Bastiaan Mulder, Marjatta Fehres, David van den Boogaard, André Vrolijk, Charlotte Rutgers, Maaike Wierda, James Pollard, Ludo Marien en Thomas Alexander. In Duitsland toerde ze Martin Engelien en met Kees Taal trad ze op in italiaanse Florence.Ook trad ze regelmatig op in Belgie tijdens de Grensfeesten. Naast hoofdartiest heeft ze ook in veel verschillende kleine orkest bezettingen gespeeld.

Maar niet alleen op het podium kom je haar tegen ook op radio en tv wordt haar muziek veelvuldig gedraaid in Nederland maar ook ver daarbuiten. Eres lo was drie maanden wereldplaat bij radio 5. Op radio 2 draaide Hans Schiffers vaak het swingende nummer ‘Keep it to yourself’.  Op Sublime werd het nummer ‘No regrets’ regelmatig gedraaid. ‘Help Yourself’ was powerplaat en plaat van de maand bij diverse regionale radiostations.  Via Puerto Latino International is de muziek van te zien op televisie in het Caribisch gebied, Mexico, Venezuela, en Suriname.

In de charts hebben ‘Eres lo’, ‘En mis recuerdos’ en ‘No regrets’ hebben nummer 1 tot 5 gestaan bij Number One music. ‘Help Yourself’ stond in de digi plug top 100.

Orsaya’s grootste talent is dat ze haar weg vindt binnen verschillende scenes. Ze werkt daarnaast graag samen met groot talent maar ook met soms zelf letterlijk klein talent. Ze houdt van uitdagingen en heeft een grote missie met haar muziek en dat is mensen een podium geven of je nu groot of klein bent, beroemd of nog niet beroemd maar een ding moet je wel hebben en dat is passie. Want de passie moet van het podium afspatten.

Orsaya is getrouwd en heeft twee kinderen.