Lessen & Workshops

Muziek is net hypnose. Door de magie kun je zo maar betoverd raken.

Dwarsfluitles nemen?

 

 

Het totale artiestenpakket: coaching voor zang, instrumentaal spel, songwriting, performance en spiritualiteit

Beste muzikanten,

Jullie zijn al succesvol in de muziekindustrie, maar jullie willen nog verder groeien en jezelf ontwikkelen als artiesten. Dat begrijp ik heel goed, en daarom bied ik een totaalpakket aan voor coaching en begeleiding op het gebied van zang, instrumentaal spel, songwriting, performen en spiritueel bewustzijn.

Ik ben een ervaren zangeres, performer en coach met een passie voor muziek en spiritualiteit. Ik heb zelf jarenlange ervaring opgedaan in de muziekindustrie en heb daardoor veel kennis en expertise opgebouwd die ik graag met jullie wil delen.

In mijn coaching programma’s werk ik met jullie aan het ontdekken en ontwikkelen van jullie unieke stem en geluid, het verbeteren van jullie instrumentale vaardigheden en het schrijven van krachtige songs die jullie boodschap overbrengen. Daarnaast gaan we dieper in op het aspect van performen en hoe jullie jezelf het beste kunnen presenteren op het podium.

Maar ik geloof ook dat spiritueel bewustzijn een belangrijk onderdeel is van het muzikantenleven. Daarom besteed ik ook aandacht aan het ontwikkelen van jullie eigen spirituele ontwikkeling, zodat jullie in balans blijven en optimaal kunnen presteren.

En als kers op de taart is er de mogelijkheid om bij mijn team van artiesten en zangers te komen. Hierdoor krijgen jullie de kans om op te treden op verschillende podia en events en jezelf verder te ontwikkelen als performer.

Als dit alles klinkt als iets waar jullie interesse in hebben, dan nodig ik jullie uit om contact met mij op te nemen en te kijken of we een match zijn. Ik kan niet wachten om samen te werken en jullie te helpen om jullie volledige potentieel als artiest te bereiken!

Met muzikale groeten,

Orsaya

coaching muzikanten

Ontvang jouw gratis musical roast

Wil je ook een musical roast? Ontvang gratis feedback over jouw muzikale talent en laat mij jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Door mijn jarenlange ervaring in de muziekindustrie kan ik jou voorzien van waardevolle tips en adviezen, waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen als zanger of zangeres.

Maar dat is niet alles! Als je nu contact met mij opneemt, ontvang je ook nog eens feedback die jouw muzikale talent naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik luister naar jouw zangspel, nummer en geef je gerichte feedback om jouw talent verder te ontwikkelen.

En dat is nog niet alles! Als kers op de taart bied ik jou één gratis tekst aan voor jouw bruiloft, feest of andere bijzondere moment. Een persoonlijke en unieke tekst die helemaal is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Wil je meer? Dan help ik jou graag verder met jouw opdracht. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden zijn. Maar geen zorgen, ik bied jou altijd een eerlijke en transparante prijs.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om jouw muzikale talent naar een hoger niveau te tillen! Neem nu contact met mij op en ontvang jouw gratis musical roast en tekst voor jouw bijzondere moment. Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan.

The Musical Roast

Vraag informatie aan