Vragen?

Heb je vragen? Vul dan het contactformulier in!

Een gratis gesprek…
…en daarna kijken we wel wat er mogelijk is.

Soms is een echt gesprek nodig en vaak hoeft dat niet eens lang te duren.
Maar soms is er meer nodig en dan is het fijn als we elkaar spreken .

Vragen ? Bring it on! Je zit nergens aan vast.
Dit doe je het snelst door jouw gegevens in te vullen zodat ik je kan bellen of zoomen.

of verstuur het onderstaande contacformulier

Diamond harmony muziek service

Ben je een muziek liefhebber en op zoek naar de perfecte live muziekervaring?

Zoek niet verder!

Onze premium live muziek service is er om jouw verwachtingen te overtreffen en een onvergetelijke sfeer te creëren die jouw gasten versteld doet staan. Wij begrijpen dat jouw smaak en stijl uniek zijn. Daarom hebben we een zorgvuldig samengesteld team van uitzonderlijke musici die excelleren in verschillende muziekstijlen en instrumenten die samenwerken met Orsaya .

Je wilt graag een serenade voor een bruiloft of combo met live muzikanten voor jouw feest of avond vullend programma vol met live muziek gecombineerd met entertainment. Of het nu gaat om een exclusief gala, een intiem dinerfeest of een weelderige jubileumviering, live muziek voegt een vleugje elegantie en magie toe aan elk moment.

Ik werk met doorgewinterde professionals met ervaring op internationale podia en hebben opgetreden voor de meest veeleisende en uiteenlopende gelegenheden en podia. Ze weten precies hoe ze jouw gasten kunnen betoveren en een onvergetelijke indruk kunnen achterlaten. Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich ook uit tot onze persoonlijke service.

Ons team van muzikale experts werkt nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en de perfecte muzikale begeleiding te bieden die past bij de ambiance en het thema van jouw evenement. We zorgen voor elk detail, van de planning en coördinatie, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van jouw persoonlijke gebeurtenis.

Wacht niet langer!

Geef jouw evenement een onmiskenbare allure met live muziek van ongeëvenaarde klasse. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw visie en wensen te bespreken. Ons gepassioneerde team staat klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de perfecte muzikanten en het creëren van een onvergetelijke muzikale ervaring die jouw gasten versteld zal doen staan.

Stuur een e-mail naar managementorsaya@gmail.com met jouw naam en telefoon nummer en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Geef jouw evenement een uniek muzikaal meesterwerk – en laat ons het perfecte geluid creëren!

Neem contact op

Volg mij op social media:

Nieuws

Debuutalbum

In 2023 zal Orsaya Hertzinger-Snijders haar langverwachte debuutalbum uitbrengen, waarop ze haar eigen nummers zal presenteren die ze de afgelopen jaren heeft geschreven. Het album is geproduceerd door een bekende producer uit de muziekindustrie en belooft een frisse en vernieuwende sound te hebben.

Het nieuws van haar debuutalbum heeft al geleid tot veel buzz en anticipatie onder fans en critici. Veel mensen kijken uit naar de release van het album en de kans om Orsaya Hertzinger-Snijders live te zien optreden.

Met haar talent en unieke stijl is Orsaya Hertzinger-Snijders zeker een artiest om in de gaten te houden in 2023 en verder. Mis deze kans niet om haar muziek te ontdekken en je te laten betoveren door haar betoverende stem en oprechte teksten!

“Dit is het debuutalbum waar we allemaal op hebben gewacht – Orsaya Hertzinger-Snijders’ unieke sound zal je verleiden en betoveren.

Orsaya The Musical Roast Battle

Youtube

Spotify

Impressie