Coco Reggae Foundation – Costa Rica

The song ‘It’s gonna be allright’ is ontstaan door een unieke samenwerking van jonge muzikanten uit Costa Rica en Orsaya. Deze jonge muzikanten leven in armoede en beleven iedere dag weer zoveel geluk aan het maken van muziek. Deze muzikanten hebben het rhythm gemaakt en Orsaya heeft de compositie gemaakt en ingezongen.

Muzikale voorstelling AZC Almere & Basisschool Almere

Onder leiding van Orsaya maken de kinderen van Basisschool Almere met kinderen van het AZC Almere een muzikale voorstelling. Zowel verbinden als ook armoede waren het thema van deze unieke samenwerking.

Leef en laat leven

Orsaya heeft ‘Leef en laat leven’ speciaal geschreven om aandacht te vragen voor armoede. Er is in Nederland namelijk nog steeds veel armoede en daar moet meer aandacht voor komen. Om dit te kunnen bereiken moeten de mensen gaan inzien dat deze armoede in de huidige tijd niet meer voor zou moeten komen. Door mensen te verenigen kunnen we hier een eind aan maken. Dit vindt niet alleen Orsaya maar ook de Stadspartij van Purmerend. Zij hebben dan ook de handen in één geslagen om zo meer aandacht te geven en te vragen voor armoede. Dit wordt o.a. gedaan door verschillende initiatieven zoals concerten te organiseren tegen de armoede en ook het uitbrengen van een single waarvan de opbrengst gaat naar de armoedebestrijding.