Over Orsaya 

OVER MIJ

Op 17-jarige leeftijd begon ik tijdens mijn studie aan het Amsterdamse Conservatorium met lesgeven. De lessen werden gegeven aan peuters tot ouderen (de oudste leerling was 87 jaar) en waren niet alleen op scholen of in groepen, maar ook privé. Daarnaast ondersteunde en begeleidde ik op piano musicals, operettes en balletlessen en trad op in verschillende settings op verschillende podia als solist en musicus. Ik heb ook verenigingen gedirigeerd, band coaching en docenten coaching gedaan, en talenten geholpen met hun audities en opnames.

Door actief te zijn in alle lagen van de muziekindustrie heb ik veel ervaring opgedaan en veel gezien, hoewel niet alles zonder slag of stoot is verlopen. Juist daardoor weet ik wat werkt en wat niet, en ben ik in staat anderen goed te begeleiden en te coachen. Dit heeft er zelfs toe geleid dat ik in 2016 tot beste muziekcoach ben benoemd.

Komend jaar zal optreden naast al het lesgeven en liedjes schrijven centraal staan. Daarnaast zal de aandacht gericht zijn op Latin meets Classic, alles met een klassieke touch. Afgelopen jaren heeft Orsaya internationaal airplay gehad en op verschillende nummer 1 posities gestaan, waaronder bij Number One Music met “Mis Recuerdos Con Migo” en “No Regrets”, bij Radio 5 drie maanden wereldplaat met “Eres Lo”, en bij Jazz Radio met “No Regrets”. Ook heeft “Eres Lo” op de internationale wereldlijst op nummer 44 gestaan.

Naast mijn werk als muziekdocent bij Trias in Rijswijk, waar ik zang- en dwarsfluitlessen verzorg en band coaching heb gedaan (voor Corona) en talentcoaching bij de Talent Awards in Rijswijk, geef ik via Leerorkest Amsterdam zang- en instrumentale lessen (onder andere bij Amsterdams Nieuw Vocaal) en dwarsfluitlessen bij het Talent Wijk Orkest. Ik geef ook muziekles aan jonge kinderen tot 4 jaar en werk bij vluchtelingenorganisaties waar muziek wordt ingezet om de taal te leren en toe te werken naar semi-professionele optredens. Ik schrijf ook mee aan een muziekmethode voor niet-Nederlandse kinderen.

Komend jaar zal ik druk bezig blijven met alle muzieklessen, optredens in combinatie met hypnosesessies en of tarot.

Als je geïnspireerd bent door mijn verhaal en geïnteresseerd bent in het volgen van muzieklessen of het onderzoeken van de mogelijkheden van hypnose of tarot, nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, ik kan je helpen bij het ontwikkelen van je muzikale vaardigheden en je laten kennismaken en inzichten geven. Laten we samen werken aan het bereiken van jouw doelen en het ontdekken van jouw potentieel!
Meer weten over over optredens?
Laat het me weten!
Wij werken samen met een groot aantal partners en artiesten waardoor er veel mogelijk is!

OPTREDENS

Concerten van Orsaya hebben een authentieke, vrolijke sfeer en toveren een glimlach op je gezicht.
Haar huiskamerconcerten zijn ook een aanrader, erg leuk om zo’n intiem concert bij te wonen.
Wist je trouwens dat Orsaya met haar prachtige stem ook opera kan zingen…, ze beheerst verschillende zangstijlen.

Winanda

orsaya optredens

We hebben genoten van Orsaya haar optreden

Locatie Danceit Nieuwegein

Orsaya is een geweldige artieste en heeft diverse optredens bij ons verzorgd

Puerto latino tv

GALLERIJ